30 januari 2019

Finance Consultant, the next level!

  • Vind jij het samenstellen van jaarrekeningen minder toegevoegde waarde hebben dan actuele online periodieke rapportages waarbij je onder andere aandacht besteed aan prognoses, cashflow, werkkapitaalbeheer en weerstandsvermogen?
  • Maak jij de jaarrekening liever in een online omgeving zonder uitgebreide checklists en dikke dossiers waarbij veel werk en uren achter de bühne plaatsvinden en de cliënt niet ziet wat jij allemaal hebt gedaan om de geschiedenis vast te leggen?
  • Ben jij liever bezig met dagelijkse vragen van cliënten om ze zo te ondersteunen met een efficiënte inrichting van de financiën en geldstromen die ze inzetten als management tool dan dat je druk bezig bent met het verwerken van boekhoudingen?

Onze Finance consultants hebben dagelijks contact met cliënten en begeleiden ze, samen met een team aan professionals, bij uiteenlopende vraagstukken.

In deze drukke en zeer afwisselende baan. Werk je met de meest moderne tools en natuurlijk allemaal online (o.a. Visionplanner, Exact Online, Nextens).

Wij zijn zeer flexibel en dat verwachten we natuurlijk ook van jou.

We zoeken de Assistent-Accountant die verder wil als Finance Consultant. Je bent assertief, durft te vragen en denkt graag mee met de cliënt. Je bent breed ontwikkeld en goed thuis in de cijfers en/of fiscaliteit.

Je hebt al een aantal jaar ervaring in de accountancy en bent toe aan de volgende stap in een modern team.

Interesse? Bekijk onze website voor een eerste kennismaking en neem contact op met André Bos (a.bos@bos-adviesgroep.nl) voor een gesprek.