Alles onder één dak


Advies en ondersteuning op alle vakgebieden

Online


Cijfers en rapportages altijd en overal digitaal inzichtelijk

Goede service


Klantgericht, toegankelijk, snelle reactie, proactief en betrokken

FINANCE


Wij maken de cijfers kloppend en de bedrijfsvoering inzichtelijk. Dankzij onze heldere, periodieke rapportages, die altijd en overal digitaal toegankelijk zijn. Kunnen onze klanten zich volledig richten op het ondernemen van morgen.

TAX


Wij verzorgen periodieke aangiftes en zetten die door naar de belastingdienst. En wij zijn helemaal op de hoogte van fiscale wet- en regelgeving en volgen alle ontwikkelingen. Zo kunnen wij advies op maat geven, dat aansluit bij de specifieke situatie van onze klanten.

HRM


Binnen een organisatie spelen medewerkers een belangrijke rol. En ze brengen ook werk met zich mee. Van arbeidsvoorwaarden tot loopbaanontwikkeling. Van salarisadministratie tot nieuwe manieren van werken. Onze adviseurs ondersteunen, adviseren en begeleiden bij alle werkzaamheden en vraagstukken.

LEGAL


Ondersteuning bij mooie momenten, zoals een nieuwe onderneming starten, maar ook in mindere tijden, zoals een geschil. Onze juristen en mediators werken samen met alle disciplines binnen Bos Adviesgroep voor de beste ondersteuning van de klant.