Overal


Alles geregeld, waar en wanneer het uitkomt.

Digitaal


Ga voor snel flexibel en makkelijk. Online opstellen, tekenen en beheren.

Betrouwbaar


Beveiligde omgeving, getoetste documenten
én ervaren adviseurs.

Huurovereenkomst
winkelruimte

Ga voor een goede en duidelijke huurovereenkomst winkelruimte. Zowel voor huur als verhuur afspraken duidelijk op een rij. Om verrassingen te voorkomen.

€79,-
excl. BTW

Opstellen

Huurovereenkomst
kantoor

Ga voor duidelijke afspraken tussen verhuurder en huurder. Voorkom verrassingen met een goede en duidelijke huurovereenkomst kantoorruimte. Snel en eenvoudig.

€79,-
excl. BTW

Opstellen

Huurovereenkomst
wonen/appartements-
recht

Huren of verhuren brengt specifieke risico’s met zich mee. Kies voor zekerheid met een goede en duidelijke huurovereenkomst wonen. Online gemak met juridisch correcte contracten.

€49,-
excl. BTW

Opstellen

Huurovereenkomst
inventaris

Leg de huur van inventaris overzichtelijk vast. Zeker na enkele jaren erg praktisch. Zo is en blijft duidelijk wat er precies onder de inventaris valt.

€49,-
excl. BTW

Opstellen

Indeplaatsstelling
huurovereenkomst

Indeplaatsstelling is een wettelijke vorm van contractsoverneming. Rechten en plichten uit de oorspronkelijke huurovereenkomst gaan over op de volgende huren. Ook de huurprijs blijft ongewijzigd.

€19,-
excl. BTW

Opstellen

Betalingsherinnering

Niet alle debiteuren betalen binnen de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen. Even aansporen is vaak voldoende. Helpt dit niet, stuur dan een eerste betalingsherinnering.

€9,-
excl. BTW

Opstellen

Contract of overeenkomst opstellen


Eenvoudig en online in 4 stappen klaar.

Contract kiezen & invullen

Account aanmaken & afrekenen

Sparren met onze adviseurs

Afronden & ondertekenen

Werk uit handen geven, maatwerk bespreken, coaching nodig of sparren?
Loop binnen. De koffie staat klaar.

Bos Adviesgroep B.V.

Bouwlingplein 48
4901 KZ Oosterhout (NB)

+31(0)162 – 51 57 88
info@bos-adviesgroep.nl

Direct contact

Disclaimer


De contracten op deze pagina zijn basisdocumenten voor algemeen gebruik. Specifieke wensen kunnen bijgevoegd worden, mits zij voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Het gebruik van contracten is en blijft uw eigen verantwoordelijkheid. Bos Adviesgroep B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van het daadwerkelijk gebruik van het contract. Lees altijd de toelichting bij de invulvelden. Bij twijfel of het ingevulde contract volledig aansluit bij uw situatie, neemt u contact op met onze adviseurs. Zij kijken samen met u of het contract aansluit. Eventuele onvolledigheden kunt u aanpassen. Natuurlijk kunt u ook vooraf sparren met onze adviseurs.