Overal


Alles geregeld, waar en wanneer het uitkomt.

Digitaal


Ga voor snel flexibel en makkelijk. Online opstellen, tekenen en beheren.

Betrouwbaar


Beveiligde omgeving, getoetste documenten
én ervaren adviseurs.

Brief opzegging
door werkgever

Een ontslagbrief waarmee een werkgever formeel een arbeidsovereenkomst beëindigt. Door schriftelijk indienen voorkom je misverstanden. Laat je goed juridisch adviseren.

€9,-
excl. BTW

Opstellen

Brief proeftijd
ontslag

Soms blijkt al tijdens de proeftijd dat een medewerker niet voldoet. Ook dan moet een overeenkomst formeel opgezegd worden. Gebruik hiervoor de brief proeftijd ontslag.

€9,-
excl. BTW

Opstellen

Auto
overeenkomst

Heeft een werknemer een auto van de zaak of leaseauto? Leg goed vast waarom hij de auto nodig heeft voor het werk. En voorkom dat de fiscus de auto aanmerkt als verkapt loon.

€49,-
excl. BTW

Opstellen

Arbeids-
overeenkomst DGA

Als DGA ben je in dienst van je eigen B.V., dat leg je vast in een arbeidsovereenkomst. De fiscus stelt het uitkeren van een salaris verplicht, ook dit leg je vast in de overeenkomst.

€49,-
excl. BTW

Opstellen

Arbeidsovereenkomst
bepaalde tijd

Een werknemer is voor een van te voren afgesproken periode in dienst. Ideaal bij vervanging van zieke of zwangere werknemers. Leg alle voorwaarden van de in dienst periode goed vast.

€49,-
excl. BTW

Opstellen

Arbeidsovereenkomst
onbepaalde tijd

Leg rechten, plichten en voorwaarden goed vast bij het aangaan van een lange termijn dienstverband met een medewerker. De wet wijzigt nog wel eens, maar onze contracten zijn altijd up-to-date.

€49,-
excl. BTW

Opstellen

Opleidings-
overeenkomst

Opleiden van medewerkers kost geld. In een opleidingsovereenkomst staan het rendement van de opleiding, wie betaalt de opleiding en de consequenties bij het afbreken ervan of bij uitdiensttreden.

€19,-
excl. BTW

Opstellen

Gebruikersovereenkomst
laptop

Krijgt een werknemer een laptop van de zaak, dan is privégebruik vaak moeilijk te voorkomen. Goede afspraken en heldere gebruiksvoorwaarden zijn daarom extra belangrijk.

€9,-
excl. BTW

Opstellen

Gebruikersovereenkomst
telefoon

Ga voor heldere gebruiksvoorwaarden als een werknemer een bedrijfstelefoon krijgt. Leg vast waarom bedrijfsgebruik noodzakelijk is. En voorkom dat de fiscus de telefoon aanmerkt als verkapt loon.

€9,-
excl. BTW

Opstellen

Contract of overeenkomst opstellen


Eenvoudig en online in 4 stappen klaar.

Contract kiezen & invullen

Account aanmaken & afrekenen

Sparren met onze adviseurs

Afronden & ondertekenen

Werk uit handen geven, maatwerk bespreken, coaching nodig of sparren?
Loop binnen. De koffie staat klaar.

Bos Adviesgroep B.V.

Bouwlingplein 48
4901 KZ Oosterhout (NB)

+31(0)162 – 51 57 88
info@bos-adviesgroep.nl

Direct contact

Disclaimer


De contracten op deze pagina zijn basisdocumenten voor algemeen gebruik. Specifieke wensen kunnen bijgevoegd worden, mits zij voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Het gebruik van contracten is en blijft uw eigen verantwoordelijkheid. Bos Adviesgroep B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van het daadwerkelijk gebruik van het contract. Lees altijd de toelichting bij de invulvelden. Bij twijfel of het ingevulde contract volledig aansluit bij uw situatie, neemt u contact op met onze adviseurs. Zij kijken samen met u of het contract aansluit. Eventuele onvolledigheden kunt u aanpassen. Natuurlijk kunt u ook vooraf sparren met onze adviseurs.